Voeding | Rol B

Toekomstrol voeding 2

Voedselspecialist

Voedsel verbindt ons. Eettradities worden in ere gehouden en verrijkt.
Wel is er gekeken naar hoe alles het best en effectiefst geproduceerd kan worden. Zo wordt voedsel veel dichter bij huis geproduceerd: het groente en fruit groeit aan de rand van de stad. Eten is lekker vers én betaalbaar. In ons natte klimaat kunnen wieren, mosselen, quinoa en polderrijst goed groeien. Deze producten zijn dan ook niet duur en worden het meest gegeten.

Specialisten zijn verantwoordelijk voor het voedsel. Iedereen doet waar hij of zij het best in is, logisch, want door die kwalitatieve massaproductie blijft voedsel controleerbaar en betaalbaar. Hierdoor houden mensen tijd en geld over om te genieten, zoals voor dat uitzonderlijke stukje vlees.

De veestapel is klein, dieren worden goed verzorgd en ieder heeft recht op twee kilo goed vlees per jaar. Dat kun je doorverkopen, maar ook laten bereiden door een topkok, of delen met vrienden en familie in een goed restaurant.

naar: STEM
FORMULIER

Planten water geven met gieter

Ik handel niet in landbouwproducten, maar in voedselkennis. 

Bieten in de moestuin

Vragen?

4 + 5 =

Volg ons